Monday, August 8, 2011

Nak kan rambut baru untuk raya ni?

Well guys, raya lagi 3 minggu kan. so I'm thinking maybe some of you might worry bout what they gonna style their hair this Eid. tak payah fikir panjang guys. ada suggestion baik punyaaa. hehe Kérastase Paris now tengah bermurah hati sekarang nak bagi free gift salon treatment personalised to your scalp and hair needs. haaa, agak-agak berminat tak?


So what you're waiting for? eehh macam lagu Mizz Nina. haaa tapi betul la kan, tunggu apa lagi? macam mane eh nak dapat free gift ni? senaaaang sangat, just register je form kat SINI lepas tu tunggu beberapa hari kemudian. register cepat-cepat tau sebab valid from 20 July to 20 August 2011 sahaja! once korang dah received gift certificate tu kat mailbox alamat korang, then call je nearest participating Kérastase salon then buat appointment oke? aku dah, korang bila lagi? :D



p/s : jom all my lesbos kita pi buat rambut ramai-ramai! :D

5 debat-debat:

Deniz said...

hi! happy days!:)
www.LensMarket.Com

Deniz said...

hi! happy days!:)
www.LensMarket.Com

SnaSi Alshatri said...

u kat kuantan..mana leh gi saloon sama2.....*tarik rambut

aljuffreyans said...

hahaha next time la k? kat shah alam perhaps? :p

SnaSi Alshatri said...

most probably sure!!! haha