Sunday, July 31, 2011

Auumm auummm!


Hehe, mesti la dah dapat agak kan nak cakap pasal ape ni. tengok title post ni pun dah tentu bunyi harimau. haaa, nak cerita pasal Harimau Malaya kita tu laaa. tiket Malaysia vs. Singapore kan dah start jual Selasa 26/7. tapi aku baru sampai kotaraya pancaroba tu hari rabu. jadi memang dah banyak dengar kat merata-rata cakap tiket semua dah habis jual. mesti pelik kan kenapa aku macam berminat pulak dengan bola. haha ni semua pengaruh gf. dia la yang sibuk sangat nak tengok kat stadium. selalu temankan tengok kat mamak je pun dah cukup. tapi baguslah kan, ada pengalaman sikit tengok bola real dekat stadium.

Sambung balik pasal tiket. memang dengarnya dah habis la kan. tapi kitorang try luck jugak. ingatkan nak pergi tengok betul2 kat stadium betul ke dah habis jual tiket. then gf call member2 dia mana tau kot-kot ada tiket lebih ke. and yeah, kitorang dapat dua tiket. thanks sangat Max. hehe.







So dari tengah hari kitorang keluar sampai la tengah malam. tak banyak sangat gambar yang aku ambil. bateri fon low pulak time tu. cakap pasal Harimau Malaya la pulak. dapat tengok live memang feel lain dari tengok kat tv. tapi kenapa thah nampak diorang main macam tak semangat. macam malas je main, kejar bola. yang geram pulak Singapore memang macam menang Oscar je. suke sangat main baring2 taknak bangun. padahal bukan jatuh ape la sangat.

Gf dah start geram plus kecewa bila Singapore dapat gol satu terus dia dah nak blah dari situ. lagipun memang dah tak sempat Malaysia nak kejar time tu. then tunggu dah nak abis sikit then kitorang pun balik. tapi tak apalah Malaysia, lain kali buat yang lebih terbaik ya! :)

p/s: Khairulfahmi dah putus tunang, ada sesiapa nak masuk line? :p

3 debat-debat:

Erin Roslan said...

klu aku nk msuk line???? :P

aljuffreyans said...

aku suka weh! masuk la. boleh pegi event diorang free macam jejariruncing. haha

Erin Roslan said...

bahahahaha, ngnjing gileee :P