Tuesday, October 13, 2009

apa yang tak kena?

apa yang tak kena ye? aduhai, susah nak diterangkan dengan kata-kata yang sekadar perkataan yang susah nak di fahami oleh hati. beku. sejuk. blur. macam-macam jugak rasa nak tulis. bila dah ada peluang nak coretkan, jadi la macam ni. mungkin sebab dah terlalu sibuk dengan hidup yang biasa-biasa ni. tak pula aku ceritakan mengenai sambutan raya aku. mungkin belum terlambat sebab masih dalam bulan syawal kan.


haha, barangkali raya kali ni lah yang paling tak best buat aku. sudah lah tidak dapat beraya bersama kakak tercinta, terasa hambar segala nya. mungkin di sebabkan ini tahun pertama aku tak berkesempatan menyambut dengannya kan. tapi tak mengapalah, masing-masing sudah punya hidup sendiri kan. dah masuk 13 0ktober kan! selamat ulang tahun buat kekanda tersayang. genap umur abang aku 20 tahun. harap sentiasa bahagia. :)

hidup aku? hm,masih belum dapat menyesuaikan diri dengan persekitaran yang baru. dunia baru. kawan baru. cara baru. dah terlalu manja barangkali. tak mengapa lah. mungkin mengambil masa kan. apa-apa pun yang jadi, hidup terpaksa diteruskan dengan hati yang lapang. betul kan?

p/s: complicated.

0 debat-debat: